Eau Démaquillante Micellaire
Micelarna čistilna vodica, 200 ml
Za obraz, oči in ustnice


* Za vse tipe občutljive kože


Nežna vodica vsebuje kar 97% sestavin naravnega izvora. S svojimi izjemno nežnimi micelarnimi surfaktanti derivata kokosa, v enem samem koraku učinkovito odstrani nečistočo in ličila z obraza, oči in ustnic.Cvetna voda cvetnih listov damaščanske vrtnice, alantonin ter rastlinski glicerin s svojim nežnim dotikom pomirijo in mehčajo kožo. Naravna hialuronska kislina nudi neprestano vlaženje kože in jo ščiti pred izsušitvijo.


Rezultat: v eni potezi popolnoma čista in sveža koža.
UPORABITE ŠE:


 

 

 Lait Démaquillant Confort
Pomirjujoče čistilno mleko, 200 ml in 400ml
Za obraz, oči in ustnice


* Za normalno do suho občutljivo kožo


Bogato mleko s teksturo, ki se ji je težko upreti, vsebuje 94% sestavin naravnega izvora. Zahvaljujoč se kokosovemu olju globinsko odstrani nečistočo in temeljito odstrani ličila. Cvetna voda cvetnih listov damaščanske vrtnice, alantonin ter rastlinski glicerin s svojim nežnim dotikom pomirijo in mehčajo kožo. Olje bombaževca ščiti hidrolipidni film, medtem ko olje makadamije, ki je bogato z lipidi, globinsko hrani kožo. Mleka ne spiramo, ampak ga odstranimo z NUXE Nežnim losjonom za toniziranje.


Rezultat: temeljito očiščena in nahranjena koža.
UPORABITE ŠE:


 

 

 


Lotion Tonique Douce
Nežen losjon za toniziranje, 200 ml in 400ml
Za obraz in oči


* Za normalno do suho občutljivo kožo Če želite le osvežiti kožo ali kot nega po čiščenju s čistilnim mlekom, ta nežni losjon z vodo severnoameriške leske tonizira kožo in ji nudi svežino in prožnost. Odstrani vse ostanke nečistoče in ličil. Cvetna voda cvetnih listov damašcanske vrtnice, alantonin ter rastlinski glicerin s svojim nežnim dotikom pomirijo in mehčajo kožo. Za temeljito vlaženje poskrbi naravna hialuronska kislina. Losjon vsebuje kar 97% sestavin naravnega izvora.


Rezultat: čista, sveža in pomirjena koža.
UPORABITE ŠE:


 

 

 Eau de Mousse Micellaire
Micelarna čistilna pena, 200 ml
Za obraz


* Za normalno do mešano občutljivo kožo Nova formula nežne, kremne in dišeče pene, ki se z lahkoto spere, vsebuje cvetno vodo cvetnih listov damaščanske vrtnice, alantonin ter rastlinski glicerin, ki pomirijo in mehčajo kožo. Izjemno nežni micelarni surfaktanti, pridobljeni iz derivata kokosa, učinkovito odstranijo nečistočo z obraza.


Rezultat: koža je temeljito očiščena in sveža.
UPORABITE ŠE:


 

 

 Gel Démaquillant Fondant
Čistilni gel, 125 ml
Za obraz, oči in ustnice


* Za normalno do mešano občutljivo kožo

  


Izjemno osvežujoč in učinkovit gel se stopi v stiku s kožo in nežno odstrani vso nečistočo in ličila z rastlinsko čistilno osnovo, pridobljeno iz derivata kokosa. Cvetna voda cvetnih listov damaščanske vrtnice, alantonin ter rastlinski glicerin pomirijo in mehčajo kožo, medtem ko jo olje makadamije ščiti pred izsušitvijo. Gel je tako nežen, da ga lahko nanesemo tudi na oči. Vsebuje 96% sestavin naravnega izvora.

 

Rezultat: globinsko ociščena in sveža koža, ki je po umivanju mehka in je ne zateguje.

UPORABITE ŠE:


 

 

 Gelée Exfoliante Douce
Nežen gelni piling, 75 ml
Za obraz


* Za vse tipe kože, tudi za občutljivo


Popolnoma nov piling za obraz vsebuje gelno teksturo in je izjemno nežen tudi do občutljive kože. 100% naravni luščilni delci, pridobljeni iz orehovih lupin in semen ličija gladijo površino kože in odstranijo odmrle celice. Cvetna voda cvetnih listov damaščanske vrtnice, alantonin ter rastlinski glicerin pomirijo in mehčajo kožo, medtem ko rožmarinova vada globinsko čisti. Gel vsebuje 95% sestavin naravnega izvora.


Rezultat: tekstura kože je gladka, koža je nežno očiščena in mehka na dotik.
UPORABITE ŠE: