Nežno čiščenje za vse tipe občutljivih kož

 
V času, ko je vsak trenutek prostega časa dragocen, je večini žensk pomembno, da so tudi kozmetični izdelki enostavni in hitri za uporabo. Eden od takšnih praktičnih izdelkov je micelarna rešitev, ki v enem samem koraku z obraza in oči odstrani nečistočo in ličila. Izdelka se ne spira in ne potrebujemo dodatnih izdelkov za čiščenje kože. Nova NUXE Micelarna čistilna vodica je edino čistilno sredstvo, ki ga potrebuje vaša koža!

Eau Démaquillante Micellaire

Micelarna čistilna vodica, 200 ml


*Za obraz, oči in ustnice


 

Nežna vodica vsebuje kar 97% sestavin naravnega izvora. S svojimi izjemno nežnimi micelarnimi surfaktanti derivata kokosa, v enem samem koraku učinkovito odstrani nečistočo in ličila z obraza, oči in ustnic.

Cvetna voda cvetnih listov damaščanske vrtnice, alantonin ter rastlinski glicerin s svojim nežnim dotikom pomirijo in mehčajo kožo. Naravna hialuronska kislina nudi neprestano vlaženje kože in jo ščiti pred izsušitvijo.

Rezultat: v eni potezi popolnoma čista in sveža koža.

 

 
Nežno čiščenje za normalno do suho občutljivo kožo

 

Za čiščenje tudi suha koža zahteva posebno nego. Sredstva za čiščenje suhe kože morajo biti izjemno nežna, da se ne bi poškodoval že sicer tanek hidrolipidni film. Zato je za suho kožo popolna kombinacija mleko za čiščenje,  ki vsebuje hranljivo olje in  losjon,  ki koži povrne ravnovesje in odstrani ostanke mleka ter ostalo nečistočo in ličila. NUXE nudi prav takšen popoln par!
Lait Démaquillant Confort

Pomirjujoče čistilno mleko, 200 ml, 400ml


*Za obraz, oči in ustnice
Bogato mleko s teksturo, ki se ji je težko upreti, vsebuje 93% sestavin naravnega izvora. Zahvaljujoč se kokosovemu olju globinsko odstrani nečistočo in temeljito odstrani ličila.  Cvetna voda cvetnih listov damaščanske vrtnice, alantonin ter rastlinski glicerin s svojim nežnim dotikom pomirijo in mehčajo kožo. Olje bombaževca ščiti hidrolipidni film, medtem ko olje makadamije, ki je bogato z lipidi, globinsko hrani kožo.

Mleka ne spiramo, ampak ga odstranimo z NUXE Nežnim losjonom za toniziranje.

Rezultat: temeljito očiščena in nahranjena koža.

Lotion Tonique Douce

Nežen losjon za toniziranje, 200 ml, 400ml


*Za obraz in oči


 

Če želite le osvežiti kožo ali kot nega po čiščenju s čistilnim mlekom, ta nežni losjon z vodo severnoameriške leske tonizira kožo in ji nudi svežino in prožnost. Odstrani vse ostanke nečistoče in ličil. Cvetna voda cvetnih listov damaščanske vrtnice, alantonin ter rastlinski glicerin s svojim nežnim dotikom pomirijo in mehčajo kožo. Za temeljito vlaženje poskrbi naravna hialuronska kislina. Losjon vsebuje kar 97% sestavin naravnega izvora.

Rezultat: čista, sveža in pomirjena koža.


 

 Nežno čiščenje za normalno do mešano občutljivo kožo

 

Mešani koži se prekomerno izloča sebum na določenih delih obraza  (čelo, nos, brada). Mnogi čistilci delujejo agresivno in poškodujejo hidrolipidni film in s tem spodbudijo dodatno produkcijo sebuma. Zato mora biti čiščenje mešane kože hkrati učinkovito in tudi nežno. Odličen in najpogostejši izbor za čiščenje mešane kože so geli in pene. Tudi pri NUXE liniji za čiščenje lahko izbirate med kremnim gelom in rahlo peno. Ne morete se zmotiti!

 

Gel Démaquillant Fondant

Čistilni gel, 125 ml


*Za obraz, oči in ustnice


 

Izjemno osvežujoč in učinkovit gel se stopi v stiku s kožo in nežno odtrani vso nečistočo in ličila z rastlinsko čistilno osnovo, pridobljeno iz derivata kokosa. Cvetna voda cvetnih listov damaščanske vrtnice, alantonin ter rastlinski glicerin pomirijo in mehčajo kožo, medtem ko jo olje makadamije ščiti pred izsušitvijo.

Gel je tako nežen, da ga lahko nanesemo tudi na oči. Vsebuje 94% sestavin naravnega izvora.

Rezultat: globinsko očiščena in sveža koža, ki je po umivanju mehka in je ne zateguje.

Eau de Mousse Micellaire

Micelarna čistilna pena, 200 ml


*Za obraz


 

Nova formula nežne, kremne in dišeče pene, ki se z lahkoto spere, vsebuje  cvetno vodo cvetnih listov damaščanske vrtnice, alantonin ter rastlinski glicerin, ki pomirijo in mehčajo kožo. Izjemno nežni micelarni surfaktanti, pridobljeni iz derivata kokosa, učinkovito odstranijo nečistočo z obraza.

Rezultat: koža je temeljito očiščena in sveža.


 

 
 
Dodatna nega za vse tipe kož

 
NNaša koža se stalno obnavlja. Življenska doba kožnih celic je približno 28 dni. Po tem obdobju se odmrle celice odluščijo s površine kože, v bazalni plasti pa nastajajo nove, ki jih zamenjajo. Sebum in nečistoča ta proces upočasnita, zato moramo koži pomagati, da bi se hitreje obnovila.

V pomoč so nam pilingi in maske, ki globinsko čistijo kožo in izboljšujejo njeno teksturo. Tudi nova NUXE linija za čiščenje nudi navedena izdelka. Za popolno nego priporočamo uporabo obeh izdelkov.
Gelée Exfoliante Douce

Nežni gelni piling, 75 ml

 

*Za obraz
Popolnoma nov piling za obraz vsebuje gelno teksturo in je izjemno nežen tudi do občutljive kože.

100% naravni luščilni delci, pridobljeni iz orehovih lupin in semen ličija gladijo površino kože in odstranijo odmrle celice. Cvetna voda cvetnih listov damaščanske vrtnice, alantonin ter rastlinski glicerin pomirijo in mehčajo kožo, medtem ko rožmarinova voda globinsko čisti. Gel vsebuje 95% sestavin naravnega izvora.

Rezultat: tekstura kože je gladka, koža je nežno očiščena in mehka na dotik.