NUXE BODY Crème Fondante Raffermissante

Intenzivna učvrstilna krema za telo, 200 ml
Z učinkom učvrstitve in zaščito pred prezgodnjim staranjem

* Za vse tipe kože, še posebej za manj čvrste dele telesa: stegna, trebuh, prsi, roke
Delovanje narave
Dvojno učvrstilno delovanje (učinek liftinga in učvrstitve) v kombinaciji z učinkom proti staranju, oblikuje postavo. Čudovita tekstura, kljub hitri vpivnosti, omogoča ciljno masažo na ohlapnih predelih telesa (stegna, trebuh, prsi in roke).

Dragocene koristi za kožo

Koža je bolj napeta: 86%*. Koža je vidno bolj gladka: 82%* in bolj čvrsta: 81%*.

*Test izveden pod dermatološkim nadzorom na 22 ženskah, po 28 dneh uporabe. % prostovoljk, ki se je strinjal s trditvijo.

Edinstvene aktivne sestavine
2 ekskluzivna Nuxe patenta
Patent Nuxe iz brazilske mimoze in polisaharidov iz ovsa zagotovi takojšen lifting učinek, medtem ko afriška kigelija in izvlečki iz rži okrepijo strukturo kože. Izvleček iz jasminovih cvetov in vitamin E zaključita dvojno učvrstilno delovanje z zaščito kože pred prezgodnjim staranjem. Cvetni listi mandljevca in pomarančevca ter organsko mandljevo in sončnično olje pa pomirjata in mehčata kožo. Izdelek je brez parabenov in vsebuje 85% sestavin naravnega izvora.


Ali je primerno zame?
Da, ta izdelek je primeren za vse tipe kože, še posebej za ohlapne predele telesa: stegna, trebuh, prsi in roke.

Skrivnost naravne lepote

Pred nanosom Nuxe Body Intenzivne učvrstilne kreme za telo uporabite Nuxe Body Piling za telo.

Lepotni ritual
S krožnimi gibi nanesite zjutraj in/ali zvečer. Vztrajajte na predelih, ki so nagnjeni k izgubi čvrstosti. Uporabljajte skozi celo leto.

UPORABITE ŠE:


 

     

NUXE BODY Sérum Minceur Cellulite Incrustée
Serum za odpravljanje maščobnega celulita in oblikovanje telesa, 150 ml
Takojšen učinek glajenja


* Za vse tipe kože / Za vse dele telesa prizadete s celulitom 


Delovanje narave
Visoko koncentriran seum predstavlja znanstveno inovacijo med izdelki za oblikovanje telesa. Zagotavlja trojno delovanje v boju proti maščobnemu celulitu – preprečuje skladiščenje maščob, spodbuja izgorevanje maščob in preoblikuje telo. Serum, ki se v trenutku zlije s kožo, ji poda mehkobo in gladkost. Korektivni pigmenti pa takoj po nanosu vidno zgladijo površino kože.

Dragocene koristi za kožo

Videz pomarančne kože se vidno zmanjša: 74%*. Obseg na lokaliziranih področjih se zmanjša do -1,9 cm**, bolj vitka stegna: 72%*.

*Test izveden pod dermatološkim nadzorom na 43 prostovoljkah, po 56 dneh uporabe dvakrat dnevno. % prostovoljk, ki se je strinjal s trditvijo.
** Povprečni rezultati na bokih, pri 33 % žensk. Klinična ocena izpeljana pod dermatološkim nadzorom na 36 ženskah, po 56 dneh uporabe, nanos dvakrat dnevno. Povprečje pri vseh osebah: -1 cm.

Edinstvene aktivne sestavine
2 ekskluzivna Nuxe patenta
    1. Razbijanje in sproščanje uskladiščene maščobe – kakavovi polifenoli – patent Nuxe – v kombinaciji z naravnim kofeinom, ki aktivira razbijanje in sproščanje uskladiščene maščobe; izvleček Yaconovih listov pa omejuje skladiščenje maščob,
    2. izgorevanje maščob – mikroalge spodbujajo naravni mehanizem, ki poskrbi za izgorevanje maščob***,
   
3. oblikovanje telesa – brazilska mimoza – patent Nuxe - in izvleček iz rumene ceduljke preoblikujeta pas, boke in stegna.

Izdelek je brez parabenov in vsebuje 94% sestavin naravnega izvor

*** In vitro test.


Ali je primerno zame?

Serum je primeren za vse tipe kože, predvsem na področjih prizadetih z maščobnim celulitom.
UPORABITE ŠE: Skrivnost naravne lepote
Za celovit program uporabite oba izdelka Nuxe Body-strokovnjaka za oblikovanje telesa. Serum za odpravljanje maščobnega celulita in oblikovanje telesa uporabljajte zjutraj, v večernih urah pa Nuxe Olje za odpravljanje infiltriranega celulita in oblikovanje telesa.


Lepotni ritual
Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer. Prvi mesec nanašajte vsak dan, nato kot vzdrževalni program dvakrat do trikrat na teden. S krožnimi gibi masirajte trdovratna področja, nato z močnejšim pritiskanjem s prsti spodbudite sproščanje maščobe. 

     
NUXE BODY Huile Minceur Cellulite Infiltrée

Olje za odpravljanje infiltriranega celulita in oblikovanje telesa, 100 ml
Preprečuje skladiščenje maščob in odpravlja zatečenost

 

* Za vse tipe kože / V primeru zastajanja vode in za prizadete dele s celulitomDelovanje narave
Fino olje zmanjšuje celulit na problematičnih predelih. Razgradi maščobo ter mehča in zgladi kožo.

Dragocene koristi za kožo

Zmanjša se predel trebuha, obseg bokov se zmanjša za -1,5 cm*. Koža je bolj gladka: 100%**, bolj napeta: 85%**.

*Povprečni rezultati pri 33% vseh testiranih. Klinično vrednotenje izpeljano pod dermatološkim nadzorom na 31 ženskah, po 56 dneh uporabe, nanos dvakrat dnevno. Povprečje pri vseh prostovoljcih: -0,6 cm.
**Test izveden pod dermatološkim nadzorom na 39 prostovoljkah po 28 dnevni uporabi dvakrat dnevno. % prostovoljk, ki se je strinjal s trditvijo.

Edinstvene aktivne sestavine
Olje je obogateno z 10 eteričnimi olji cedre, cedrola, grenivke in smilja, ki pospešujejo izločanje vode iz telesa in s tem zmanjšuje videz pomarančne kože. Rastlinska olja organskega sezama, lešnika in makadamije omogočajo masažo in v kombinaciji s kakavovcem aktivirajo sproščanje uskladiščene maščobe. Izdelek je brez parabenov in vsebuje 99% sestavin naravnega izvora.

Ali je primerno zame?
Primeren je za vse tipe kože, predvsem pa za prizadete predele s celulitom: trebuh, stegna ...

Skrivnost naravne lepote

Za celovit program zjutraj uporabljajte Nuxe Body Serum za odpravljanje maščobnega celulita in oblikovanje telesa, zvečer pa Nuxe Body Olje za odpravljanje infiltriranega celulita in oblikovanje telesa.


Lepotni ritual
S krožnimi masažnimi gibi nanesite zjutraj in/ali zvečer.
UPORABITE ŠE: